Настаняване

Еко Чифлик ''Гагови ниви'' разполага с: три вили за гости, закрито барбекю тип зала за хранене, открита беседка с малко барбекю, малак басейн и параклис Свети „Георги”.

 

Първата вила, която е в близост до басейна е на два етажа. На първия етаж има една спалня със собствен санитарен възел. На втория етаж има три спални съответно с по едно двойно легло с гардероб и тоалетка , като в едната спалня има и едно единично легло. На етажа има един санитарен възел за общо ползване.


Втората вила се състои от два апартамента с отделен вход. Всеки апартамент разполага с две спални съответно с по едно двойно легло, санитарен възел и хол с кухненски бокс. Кухненския бокс е оборудван с тостер електрическа кана за топла вода, съдове и прибори за хранене.


Третата вила В проект на пускане през месец Юли 2014 г. е най-новата вила в комплекса. Тя представлява двуетажна сграда, състояща се от шест спални. Четири от спалните се намират на първи етаж, а другите две на вторият. На първи етаж е разположена и голяма просторна зала за хранене, оборудвана с всичко необходимо за да си приготвите различни вкусотии...


Всички вили се отопляват с парно и имат постоянно топла вода.

 


Ако искате да избягате от натовареното ежедневие на забързания град елате и почивайте при нас. Насладете са на спокойствието и чистотата която ви предлага планината.

 

На откритата беседка може да се насладят всички желаещи гости, тук има малка камина за приготвяне на  барбекю с дървени въглища.


Мястото е идеално както за големи така и за деца, просторния и заграден двор позволява на малчуганите да се забавляват на воля. Има люлка и малак басейн, два шадравана в които има риби, плодови дръвчета и много зеленина.


Ако искате да избягате от натовареното ежедневие на забързания град елате и почивайте при нас. Насладете са на спокойствието и чистотата която ви предлага планината.

 

Еко чифлик Гагови Ниви разполага с плувен басейн, ползващ се от почиващите тук. Той е с кръгла форма и дава възможност на нашите гости да се разхлаждат в летните горещини.

 

Дълбочината на басейна е малка и така той може да се ползва и от деца, а около басейна има разположени шезлонги за правене на слънчеви бани.

 


Закритото барбекю е с 25-30 места. То е за общо ползване от всички вили има фурна с електрически котлони и отделно газов котлон, ел. скара ,микровълнова печка , кафе машина /работи само с кафе на зърна/, хладилник с фризер и хладилна витрина за безалкохолно. Има всякакви съдове и прибори за хранене които са необходими за едно домакинство.Вие трябва единствено да закупите желаните от вас продукти. В помещението до него има голяма камина подходяща за приготвяне на чеверме а също и на скара на дърва и дървени въглища.

 

В парцела на Еко Чифлик Гагови Ниви има изграден частен параклис кръстен на Светеца Св. Геоги. Предлагащ уединение и смирение на вярващите. Той е построен и осветен през 2005 година от покойния вече пловдивски Митрополит Арсении.